Rapid - UdobnostPrednja armatura, koja svojim jasnim i jednostavnim stilom prati dizajn vanjskog izgleda, praktično je konfigurirana kako bi vozač jasno imao sve u vidnom polju.

Sve kontrole na prednjoj armaturi i vratima vozača nalaze se nadohvat ruke i postavljene su tamo gdje bi ih vozač intuitivno očekivao.

Neovisno o tome idete li u veliku kupovinu ili na obiteljski odmor, Rapid se iznimno dobro nosi sa svim okolnostima. Također je u mogućnosti prilagoditi se trenutnim zahtjevima.

Preklapanje stražnjih sjedala povećava osnovni kapacitet prtljažnika od 530 litara do maksimalno 1,470 litara. Ako je potrebno, možete preklopiti jedan ili dva naslona i na taj način napraviti više prostora za odlaganje dok istovremeno na stražnjim sjedalima ostaje mjesta za sjedenje.

 

 

Jedan od mnogih „simply clever” elemenata nalazi se ispod sjedala vozača. Tamo se nalazi poseban džep za reflektirajući prsluk, tako da Vam je prsluk odmah nadohvat ruke ukoliko Vam je potreban.

Prednji naslon za ruke, u kojem se nalazi pretinac za odlaganje za manje predmete, povećava udobnost i vozača i suvozača. „Simply clever” detalji uključuju džepove za odlaganje na unutrašnjim stranama naslona sjedala, gdje možete pohraniti kartu, mobilni telefon, itd.