Istaknuto: Škoda KaroqŠKODA KAROQ je SUV s karakterom: emocionalni i dinamični dizajn s brojnim kristalnim elementima sasvim je u znaku novih stilskih elemenata SUV modela marke ŠKODA.

Kompaktni SUV dugačak je 4382 milimetra, širok 1841 milimetar te visok 1605 milimetara. Dugi međuosovinski razmak od 2638 milimetara (kod verzije s pogonom na sve kotače 2630  milimetara) modelu ŠKODA KAROQ osigurava komforno nalijeganje na cesti. Povećanje dimenzija ide u korist putnicima. Slobodni prostor u području koljena iznosi 68 milimetara. 

Marka ŠKODA poznata je po svojoj nesvakidašnjoj opremi. To se odnosi i na novi KAROQ. Prtljažnik nudi kapacitet od 521 litre s uspravljenom stražnjom klupom. Kada je stražnja klupa preklopljena, kapacitet se povećava na 1630 litara. U kombinaciji s opcijskom stražnjom klupom VarioFlex utovarni prostor postaje varijabilan te nudi kapacitet između 479 i 588 litara. Sjedala se također mogu potpuno demontirati - tada kompaktni SUV s maksimalnim kapacitetom utovarnog prostora od 1810 litara postaje kombi.

 

 

 

Komfor zbog kojeg će mnoga srca zatitrati još jače.

Priroda ne oprašta kompromise, ona dopušta samo najbolje kombinacije. Na taj način snažna estetika KAROQA povezuje izvanrednu karoseriju s impresivnim offroad kvalitetama. Njegova se vanjština, stvorena za najteže uvjete, prezentira samouvjerenom elegancijom.

Sa KAROQOM možete svijet ostaviti iza sebe - a ipak u svakom trenutku i na svakom mjestu biti povezani sa njim. Zahvaljujući permanentnoj online vezi na putovanjima vas od ponude zabave i informacija dijeli samo jedan klik, a na raspolaganju su vam i specijalni sistemi potpore.