Kamiq - IstaknutoSportsko iskustvo vožnje.

KAMIQ je urbani gradski SUV, uz kojeg idu sve prednosti jednog SUV modela u kombinaciji nezamjenjivog  ŠKODA dizajnerskog izričaja, prepunog jasnih linija i dinamičnih oblika.
Savršen za sve, koji žele postavljati vlastite trendove!

ŠKODA KAMIQ temelji se na najnovijoj modularnoj platformi (MQB) i stoga se može  opremiti naprednim tehnologijama. Ako vam se volite dinamične vožnje, znat će cijeniti sportsku kontrolu ovjesa i sustav podesivih amortizera.

 

Uzmite stvari u svoje ruke!

Svakodnevno preživljavanje u urbanoj džungli može biti prilično izazovno. Za bolji pogled na grad, KAMIQ je opremljen našom najboljom opremom. Pomoću njega bez ikakvog napora ovladavate čak i najosjetljivijim situacijama.

Jedinstvena "Simply Clever" rješenja, zaštitini su znak marke ŠKODA. Novi model KAMIQ prepun je raznolikih rješenja koja će vam olakšati svakodnevnicu.

 

 

Samouvjereni dizajn unutrašnjosti!

Snaga i hrabrost uvijek dolaze iznutra. Također u KAMIQ-u, gdje se emocionalni dizajn interijera i upečatljiv dizajn eksterijera skladno spajaju. Ergonomija atraktivnog interijera ostaje besprijekorna, a putnici okruženi najboljim materijalima.

Kao i kod svakog našeg modela, sigurnost je na prvom mjestu i kod modela KAMIQ.
Sadrži do devet zračnih jastuka, uključujući zračni jastuk za koljena i niz naprednih sustava pomoći vozaču, kao što su pomoć pri promjeni trake, s bočnom asistencijom i proaktivnom zaštitom putnika.