NOVA ŠKODA FABIA: Uspješni model svježeg dizajnaŠKODA AUTO predstavlja nam novu, znatno promijenjenu ŠKODA FABIJU. Češki proizvođač automobila uspješni je model u segmentu malih automobila poboljšao svježim dizajnerskim naglascima i mnogobrojnim tehničkim inovacijama. Uz izgled prednjeg i stražnjeg dijela iznova je dizajniran i interijer. Od sada se u vozilo ugrađuju LED glavna svjetla i LED stražnja svjetla isto kao i dodatni sustavi potpore za vozača. ŠKODA Connect i proširena ponuda 'Simply Clever' detalja zaokružuju doživljaj vožnje.

Modificirani dizajn prednjeg i stražnjeg branika i glavna svjetla i svjetla za maglu novih kontura jamče atraktivnu pojavnu sliku. Po prvi su puta za ŠKODA FABIJU u ponudi LED glavna svjetla kao i LED stražnja svjetla. Ponuda kotača od lakog metala proširena je između ostalog 18-colnim kotačima za kompaktni model. Nanovo dizajnirani kombinirani instrument, nove ukrasne letvice za instrumentnu ploču i dvobojne površine sjedala dodatno su oplemenili unutrašnjost.

S proširenjem ponude sustava potpore za vozača ŠKODA AUTO još jednom naprednu tehnologiju iz viših klasa donosi u segment malih automobila. Dok potpora pri promjeni voznog traka u vožnji cestama s više traka upozorava na vozila koja se kreću u mrtvom kutu, potpora izlaska iz parkirnog mjesta (Rear Traffic Alert) nadzire događanja iza vozila i upozorava na moguće kolizije kod vožnje unatrag. Osim toga će se ubuduće isporučivati i potpora za duga svjetla.

6,5-inčni zaslon spada u opseg opreme novog infotainment sustava Swing Plus. Pomoću njega moguće je koristiti i funkcije povezivosti kao što su SmartLink+ ili bluetooth veza za smartphone.

Od sada se u ŠKODA FABIJI dodatno još proširuje ponuda 'Simply Clever' opcija. Po želji su u stražnjem dijelu vozila na raspolaganju dva USB priključka. Prtljažnik sada opcijski raspolaže dvostranom podnom oblogom. U bočnom pretincu prtljažnika ŠKODA FABIA COMBI nalazi se i LED džepna svjetiljka koju je moguće izvaditi.