ŠKODA KAROQ - nova ponuda u kompaktnoj klasi SUV vozilaŠKODA KAROQ potpuno je novorazvijeni kompaktni SUV. Emocionalni i dinamični dizajn s brojnim kristalnim elementima sasvim je u znaku novih stilskih elemenata SUV modela marke ŠKODA. ŠKODA KAROQ nudi, tipično za marku, nesvakidašnju prostranost u unutrašnjosti i utovarnom prostoru, nove sustave potpore za vozača, LED glavna svjetla te - prvi puta u nekom modelu marke ŠKODA - digitalnu instrumentnu ploču s mogućnošću programiranja.

Vanjski dizajn ŠKODA KAROQ-aVeć i vanjski oblik, izmijenjene linije i veće dimenzije daju naslutiti da je ovdje riječ o potpuno novom vozilu. ŠKODA KAROQ je SUV s karakterom: emocionalni i dinamični dizajn s brojnim kristalnim elementima sasvim je u znaku novih stilskih elemenata SUV modela marke ŠKODA.

Kompaktni SUV dugačak je 4382 milimetra, širok 1841 milimetar te visok 1605 milimetara. Dugi međuosovinski razmak od 2638 milimetara (kod verzije s pogonom na sve kotače 2630  milimetara) modelu ŠKODA KAROQ osigurava komforno nalijeganje na cesti. Povećanje dimenzija ide u korist putnicima. Slobodni prostor u području koljena iznosi 68 milimetara. 

Marka ŠKODA poznata je po svojoj nesvakidašnjoj opremi. To se odnosi i na novi KAROQ. Prtljažnik nudi kapacitet od 521 litre s uspravljenom stražnjom klupom. Kada je stražnja klupa preklopljena, kapacitet se povećava na 1630 litara. U kombinaciji s opcijskom stražnjom klupom VarioFlex utovarni prostor postaje varijabilan te nudi kapacitet između 479 i 588 litara. Sjedala se također mogu potpuno demontirati - tada kompaktni SUV s maksimalnim kapacitetom utovarnog prostora od 1810 litara postaje kombi.

Otkrivanje:Prva vožnja modela ŠKODA KAROQ.

Napravite ŠKODA KAROQ po vašim željamaCijene modela Karoq

> Karoq cjenovnik