Eksterni izgled je oštar, sa trodimenzionalnim linijama. Pomenuto daje novom ŠKODA SUVu reprezentativni izgled na ulicama.

Snažni dizajn je i u unutrašnjosti, pored elegantnog izgleda KODIAQ nudi i najviše prostora u klasi.

 

 

 

 

ŠKODA KODIAQ, model koji ostavlja snažan dojam svojom upečatljivom kombinacijom snažnog dizajna i izdašne prostranosti.

Vanjski dizajn odiše oštrinom, a linije su oblikovane izraženo trodimenzionalno. Time je novome SUV vozilu marke ŠKODA zajamčen nezamjenjiv nastup na cesti. Jasno vođenje linija karakteristično je i za unutrašnjost koja ne oduševljava samo elegantnim izgledom već i izdašnom prostranošću.

ŠKODA KODIAQ. SUV sa svestranim kvalitetama dugačak je 4,7 metara. Nudi najveći prtljažni prostor u svojoj klasi vozila. S opcijom ugradnje trećeg reda sjedala ima još jednu dodatnu značajku svestranosti u segmentu. ŠKODA KODIAQ predstavlja sve snažne osobine marke - najizražajniji dizajn, visok stupanj funkcionalnosti i mnoga "Simply Clever" rješenja. U područjima povezivanja, pomoćnih sustava i infotainmenta ŠKODA KODIAQ stavlja nove akcente.

Unutrašnjost svojim jasnim dizajnom nadopunjuje izrazito precizan vanjski dizajn. I ovdje su oblik i funkcija u potpunosti usklađeni: unutrašnjost djeluje zaštitnički i robusno, a istovremeno oduševljava svojim elegantnim karakterom. Atmosfera je bezvremenska i funkcionalna. Svi detalji odišu jasnoćom i smirenošću. Snažni okomiti elementi, poput četiriju velikih mlaznica za zrak, karakteristični su za unutrašnjost. Veliki zaslon dijeli instrumentnu ploču u dvije istovjetne zone za vozača i suvozača. Prednji dio instrumentne ploče izveden je trodimenzionalno i podijeljen je na dva područja.

Inteligentno umreženje između automobila i pametnog telefona kod modela ŠKODA KODIAQ doseže novi nivo. Platforma SmartLink sa standardima Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink™ i SmartGate opcijski se može naručiti za osnovni sustav infotainmenta. Za više kategorije sustava infotainmenta SmartLink je serijski ugrađen. Priključak za telefon s induktivnim punjenjem povezuje pametni telefon na krovnu antenu i istodobno ga bežično puni.
Unutrašnjost vozila ŠKODA KODIAQ djeluje moćno i robusno, a istodobno svoje putnike dočekuje ljubaznim karakterom. Kao i u svim ŠKODA modelima unutrašnjost je moderna i elegantna i odgovara funkcionalnim zahtjevima jednog SUV-a. Svaki detalj je jasan i precizan, oblik i funkcija su u skladu jedno s drugim.

Ekspresivno i elegantno dizajnirana instrumentna ploča napravljena je tako da bude pregledna. Podijeljena je u dvije simetrične zone - za vozača i za suvozača. Markantni uspravni elementi, kao što su četiri velike mlaznice za zrak, karakteristični su za unutrašnjost. Veliki zaslon je napravljen u dizajnu plemenitog stakla. Komande su "Simply Clever":  logične i intuitivne. Svi prekidači i funkcije su lako dostupni i jasni.
S volumenom od 720 do 2.065 litara (s preklopljenom stražnjom klupom) ŠKODA KODIAQ kao vozilo s pet sjedala nudi najveći prtljažnik u svojoj klasi.