Scala - IstaknutoDinamična ljepota.

Oštre ivice karoserije, inspirisane dizajnom sportske studije VISION RS, ističu sofisticirane konture modela, dinamične elemente i atraktivno prelamanje svjetlosti i sjenki. SCALA bezbjednosni sistemi su dizajnirani po uzoru na automobile najviše klase. Automobil može biti opremljen sa brojnim sistemima asistencije, do 9 vazdušnih jastuka i mnogim drugim funkcijama. ŠKODA SCALA je prostrana i vrlo lako se prilagođava svakoj životnoj situaciji, kako biste savladali svaki izazov.

 

 

 

 

Unutrašnjost prilagođena Vašim potrebama.

Visok stupanj udobnosti moderla Škoda Scala dolazi do izražaja i u njegovoj armaturnoj ploči i upadljivom centralnom displeju. Sa svojim jasnim stilom nije samo savršeno prilagođena unutrašnjosti, već i potrebama vozača. Unutrašnjost modela se nadovezuje na dinamičan dizajn eksterijera. Kombinaciju ergonomije, koja je karakteristična za ŠKODA modele i emotivnog dizajna sa gracioznim oblinama, dopunjuju dodaci od mekih materijala, najveći displej u klasi i veliki prostor

 

 

 

 

Hrabrost koja Vas pokreće naprijed. Nova Škoda Scala.

ŠKODA SCALA je prva u svom segmentu koja u seriji ima LED svjetla naprijed i nazad. Kupci mogu odabrati FULL LED svjetla kao opciju. Pored vanjskog izgleda, SCALA  je opremljena cijelim nizom sistema pomoći u vožnji. Tako se na popisu sigurnosnih sistema nalazi Lane Assist i Front Assist uz City Emergency Brake kao dio standardne opreme. Novi koncept interijera kod SCALA modela uključuje najmoderniju digitalnu tehnologiju, kao i inovativne aplikacije i mobilne usluge.