ŠKODA Superb CombiSavršenstvo u svakom detalju.

Novi ŠKODA Superb Combi preuzima uzbudljivi dizajn studije "ŠKODA Vision C" te ga s daske za crtanje prenosi u serijsku proizvodnju. Rezultat je pravi magnet za oči - jasne linije i savršene proporcije, suverene i emocionalne kao nikada prije.

Elementi ravnih linija protežu se kroz vanjski i unutrašnji dizajn poput niti vodilje. Karoserija Superba Combi izrađena s puno ljubavi prema detalju oduševljava usklađenošću konveksnih i konkavnih površina s izraženim rubovima i preciznim oblicima.

 

Unutrašnjost i udobnost.

U unutrašnjosti vozila prisutan je savršen spoj dinamično savijenih linija, izuzetno kvalitetnih materijala i maksimalne udobnosti u vožnji. Novi ŠKODA Superb Combi nije samo veći i prostraniji nego prije, već zahvaljujući brojnim udobnim elementima postaje mobilno mjesto za odmor. Nebitno radi li se o vozaču, suvozaču ili stražnjim putnicima: s ovim modelom svi putnici mogu satima potpuno opušteno uživati čak i na dužim putovanjima.

 

 

Izvanredno atraktivan.

Zahvaljujući srebrno eloksiranom uzdužnom krovnom nosaču Superb Combi djeluje još naočitije. 

U svim Superb modelima možete se pouzdati u izvanrednu sigurnosnu opremu s najmodernijom tehnologijom. To je ono što signalizira prepoznatljiv stražnji dio Superba Combi s elementima oblika kristala.

Karakterističnu značajku predstavlja trostruko slovo C u stražnjim svjetlima, opremljenim učinkovitim LED diodama.

 

 

 

Doživi Superb Combi!

 

ŠKODA SUPERB COMBI - TVC from ŠKODA VIMEO PRO on Vimeo.