ŠKODA Rapid SpacebackŠKODA Rapid Spaceback sa svojim svježim dinamičnim izgledom nudi dosta prostora, mnogobrojne ‘Simply Clever’ ideje, vrhunsku sigurnost, interesantne opcije individualizacije, malu potrošnju goriva i odličan odnos uloženo/dobiveno.

Nova Škoda Rapid Spaceback ima jasnu, nezavisnu pojavu sa posebnim šik izgledom. To je automobil koji odiše sportskom svježinom sa dinamičnom elegancijom, što ga čini atraktivnim i privlačnim na prvi pogled. Bočni pogled na vozilo nudi posebne akcente. U usporedbi s konvencionalnim hatchback modelom, izgleda sportski i protegnut, skoro kao coupe, što ga vizuelno izdvaja od konkurencije.

ŠKODA Rapid Spaceback je dinamična silueta u znaku jasne linije, sa dugim međuosovinskim razmakom (2.602 mm) i oštrom, visokom tornado linijom. Rapid Spaceback ima 'C' i 'D' stubove sa trećim bočnim prozorom

Zadnji  kraj automobila naglašava sportski karakter ŠKODA Spaceback-a . On ima jasne linije i stvara uravnotežen i oslobađaju utisak. Crni difuzor podjednako naglašava horizontalnu orijentaciju, kao i široka stražnja svjetla u brand-tipičnom 'C' dizajnu.